Ihania harrastuksia vuoden ympäri

1/7
Leikkikenttä

Mökkikylässä on hyvin varusteltu leikkikenttä, jolla on trampoliini, köysirata, liukumäki, keinut pienemmille ja aikuisille.

Voitte käyttää urheiluvälineitä:

Tennis- ja sulkapallomailoja palloja ja frisbeetä.

 

1/5
Ranta

Rakastatko auringonottoa?

mökkikylästä löydät miellyttävän loivan hiekkarannan. Voitte ottaa aurinkokylpyjä myös huvilanne avoimella terassilla. Vain 8 kilometrin päässä ONNI Villagesta sijaitsee Suomen hienoimpiin lukeutuva HUUHAAN hiekkaranta. Se on todellinen suomalainen helmi – puolitoista kilometriä hiekkarantaa, kirkas Saimaan vesi ja puhdas havumetsäilmasto.

1/8
Polkupyörät

Herbert Wellsin kerrotaan sanoneen: ”Kun näen aikuisen ajamassa polkupyörää, tiedän että ihmisrodulla on vielä toivoa.”

Olemme täysin samaa mieltä hänen lausuntonsa kanssa. Siksi polkupyörien käyttö on vierailemme täysin ilmaista. Voitte tehdä lyhyen vaelluksen metsäteille ja vierailla metsästysmajalla tai pyöräillä vaikkapa Huuhaanrannalle.

Pienimmille vieraille on varattu pyöränistuin.

1/6
Suotuveneet

Souturetkiä rakastavat voivat tuntea raikkaan Saimaan järvi-ilmaston. Järvellä on pieni virtaus ja on ehkä mukavampi aluksi soutaa virtausta vastaan ja palata myötävirtaan. Soutuvene kuuluu huvilan vuokraan. Jokaisessa huvilassa on pelastusliivit veneilyä varten. Käytätähän niitä aina veneillessäsi. Jos tuot oman veneen, voit laskea sen vesille saunamökin vierestä. Isommille veneille on vesillelaskupaikka viiden kilometrin päässä, lähellä Kyläniemen lossia.

 

1/6
Kalastus

Voitte kalastaa huvilanne laiturilta istuen mukavasti puutarhatuolilla, tai veneestä. Saaliiksi voi saada haukia, säynäviä, ahvenia, särkiä jopa kirjo- ja järvilohia.

Mato-ongella kalastamiseen ei tarvita kalastuslupaa. Muita pyyntivälineitä käytettäessä 18-64 - vuotiaat tarvitsevat kalastusluvan. Sen voi hankkia R-Kioskista tai verkosta osoitteesta verkkokauppa.

eraluvat.fi

1/12
Sienet ja marjat

Vähän aikaa sitten mökkikylän alue oli koskematonta metsää. Huvilat rakennettiin, mutta sienet ja marjat säilyivät. Sopivaan aikaan vuodesta lähimaastosta voi kerätä nopeasti sienet ja marjat maukkaisiin herkkuihin. Vähän kauempaa metsästä voit kerätä marjoja ja sieniä talven varalle. Kiireetön metsässä olo ja maisemien ihastelu saa hyvälle mielelle ja auttaa uudistamaan voimat.

 

1/10
Rantasauna

Suomalaiseen mökkikulttuuriin kuuluu erottamattomasti puulla lämpiävä rantasauna. Mikä sen mukavampaa kuin leveät saunan lauteet, puusaunan tuoksu, näköalaikkunat Saimaalle sekä tietenkin tilava pesuhuone. Talvella voi nauttia virkistävästä avannosta saunomisen välillä. Kannattaa kokeilla avannon rentouttavaa vaikutusta! Rantailakointia voi jatkaa klo 22.00 saakka. Sen jälkeen hyvä antaa naapureille yörauha.

1/11
Varjoliito

Jos olet kyllästynyt kulkemaan maan pinnalla, voit laajentaa kokemuspiiriäsi. Varjoliitoa voi kokeilla vain seitsemän kilometrin päässä, Huuhaan hiekkarannan vieressä. Ammattilaiset ja alan harrastajat tulevat omien varusteidensa kanssa ja kokevat elämän keveyden lintuperspektiivistä. Voit myös nauttia henkeäsalpaavista näkymistä jyrkässä rinteessä ja odottaa lentäjiäsi tulentekopaikalla, tai metsäsaunassa.

1/5
Pulkkamäki

Vauhdin hurmaa omassa pulkkamäessämme! Mäki alkaa metsän siimeksestä ja sopivalla kelillä päättyy vasta rantaan. Tarvittaessa mäki voidaan valaista valonheittimillä.

1/3
Murtomaahiihto

Voit nauttia talven kauneudesta ja tuntea itsesi tienavaajaksi tekemällä ladun koskemattomaan metsään. Ainoastaan lumen narina suksien alla ja sauvojen iskut jäiseen maahan häiritsevät lumisen metsän taianomaista rauhaa.

Voitte myös käydä hiihtämässä valmiilla, valaistulla ladulla lähimmässä hiihtokeskuksessa:

  • Laskettelumäki FreeSki Ruokolahdella

  • Murtomaahiihtoladut Puumalassa

  • Ensilumenlatu Imatralla

  • Laskettelukeskus Tornimäki Mikkelissä

Laskettelu ja lumilautailu

Tehkää kiva laskettelupäivä joko suksilla tai lumilaudalla laskettelurinteisiin:

  • FreeSki – 45 km

  • Tornimäki – 116 km

  • Ruuanrinteet – 129 km

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Finland, 56310, Ruokolahti

Kohtniemenraitti 52

+358 50 324-4064

2019 ONNI Village